en English

Imprint

Informatie verstrekt volgens Sec. 5 Duitse Telemediawet (TMG):

Florian Fendt
TRADE-REX eK
Am Röhrig, 2
63762 Grossostheim

Kontakt:

Telefoon: + 49 (0) 6026 9993599
E-mail: info @brokercheck. Co

Invoer registreren:

Vermelding in het Handelsregister.
Rechtbank van inschrijving: Aschaffenburg
Registratienummer: 5803

VAT:

BTW-identificatienummer volgens Sec. 27 a Duitse wet op de belasting over de toegevoegde waarde:
DE313847290

Verantwoordelijk voor de inhoud vlg. tot Sec. 55, para. 2 Duitse federale omroepovereenkomst (RSTV):

Florian, Fendt
Ben Ried 7
63762 Grossostheim
Duitsland

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Raadpleeg onze e-mail in de impressum / juridische kennisgeving.

We nemen niet deel aan online geschillenbeslechting bij arbitragecommissies voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze websites volgens Sec. 7, lid 1 Duitse Telemediawet (TMG). Echter, volgens sec. 8 tot 10 Duitse Telemediawet (TMG), zijn serviceproviders niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of te zoeken naar bewijzen die duiden op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke overtreding van de wet. Illegale inhoud wordt onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen wij voor die inhoud geen garantie geven. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites waren op het moment van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud werd niet gedetecteerd op het moment van de koppeling. Een permanente controle van de inhoud van gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er sprake is van een overtreding van de wet. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Auteursrechten

De inhoud en compilaties die door de aanbieders op deze websites worden gepubliceerd, zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetten. Voor reproductie, bewerking, distributie en elk gebruik buiten de reikwijdte van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan ​​voor privégebruik.
Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de maker is verboden.

Auteursrechtwetten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud op deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site worden als zodanig aangeduid. Als u echter schendingen van het auteursrecht opmerkt, laat het ons dan alstublieft weten. Dergelijke inhoud wordt onmiddellijk verwijderd.

Wat wil je trade?

We hebben de top geselecteerd brokers, afhankelijk van wat je wilt trade het meest.

Laatste update: februari 2023