en English

Hoe de Chande Kroll Stop correct te gebruiken

Inhoudsopgave

Het gebruik van de Chande Kroll Stop is een geweldige manier om uw trades. De stop is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt trade een lange of korte rij, of om een ​​trailing stop of kroonluchteruitgang te nemen.

17diGek

 

Lange stoplijn

Het gebruik van de Chande Kroll Stop is een goede manier om de richting van de markt te detecteren. De indicator is ontworpen om te helpen traders signaleren trendveranderingen en beslissen wanneer ze in- of uitstappen trade. De indicator gebruikt een wiskundige formule om de gemiddelde richting van de prijs over een bepaalde periode te berekenen. Wanneer de trend verandert, drukt de indicator een signaallijn af.

De Chande Kroll Stop-indicator is er in twee versies. De ene is een lange stoplijn en de andere is een korte stoplijn. Voor de lange-stoplijn gebruikt de indicator een rekenkundig gemiddelde formule om de afstand van de prijs tot de hoogste hoogste en laagste laagste prijs te berekenen. Deze afstand wordt vermenigvuldigd met twee of drie, afhankelijk van de lengte van de stoplijn.

De eerder genoemde korte stoplijn gebruikt een vergelijkbare formule om de afstand van de prijs tot een laag laag en hoog hoog te berekenen. De indicator gebruikt een referentieperiode van tien streepjes om de ATR te berekenen. De ATR is een rekenkundig gemiddelde formule die marktruis meet ten opzichte van de trend. De indicator heeft ook een functie die een trailing stop wordt genoemd.

De bovengenoemde Chande Kroll Stop-indicator is een handig hulpmiddel om te gebruiken in combinatie met andere technische indicatoren om te bepalen wanneer een trade. Het is ook handig voor het beheren van stops op de beurs. De indicator kan op elk handelsmiddel worden toegepast. Het wordt het best gebruikt door ervaren traders.

De Chande Kroll Stop is een geweldig hulpmiddel om te gebruiken voor daghandelstrategieën. In combinatie met andere technische indicatoren kan het helpen om trends en omkeringen te detecteren. De indicator wordt het meest gebruikt in valutaparen. De indicator werkt ook goed met Price Action-patronen. Het kan ook worden gebruikt om nieuwe posities te openen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de Chande Kroll Stop-indicator niet geschikt is voor scalperen. Het wordt ook niet aanbevolen voor beginners. Het vereist het gebruik van een donchian anker.

De Chande Kroll Stop is niet de beste indicator voor beginners. Als u echter een beetje ervaring heeft, zal deze indicator u helpen om de trend en de richting van de prijs te bepalen.

Gemiddeld werkelijk bereik over P-balken

Het gebruik van de Chande Kroll Stop kan u helpen bij het beheren van uw stops op de aandelenmarkt. Het is een tool die voornamelijk wordt gebruikt om de trend te herkennen, wat handig is als je dat probeert trade korte termijn. Bovendien kan het worden gebruikt om nieuwe trends te markeren.

De Chande Kroll Stop bestaat uit twee lijnen, de ene is groen en de andere is rood. De groene lijn is voor longposities en de rode voor shortposities. De groene lijn geeft aan waar je moet stoppen. U kunt de lijn ook gebruiken om prijsbewegingen te meten om te bepalen of het een trend of een zijwaartse markt is.

De Chande Kroll Stop gebruikt een combinatie van een wiskundige formule en vluchtigheidsgegevens om het gemiddelde werkelijke bereik van de door u gekozen beveiliging te bepalen. De formule is eenvoudig en gebruikt rekenkundig gemiddelde om het bereik van uw laatste 10 maten te berekenen. Dit is dezelfde formule die wordt gebruikt door het grafiekprogramma TradingView. U kunt gratis een breed scala aan activa in kaart brengen op TradingView. U kunt het platform ook gebruiken om alerts in te stellen voor prijswijzigingen.

De Chande Kroll Stop is een geweldig hulpmiddel voor professionals traders. Het kan ook door nieuwelingen worden gebruikt, maar wordt niet aanbevolen. Het werkt niet goed bij scalperen. EEN trader zou moeten trade in de richting van de markttrend. Dit is ook een goed moment om een ​​trailing stop-functie te gebruiken.

De Chande Kroll Stop kan het beste worden gebruikt om een ​​trend te herkennen, maar kan voor veel andere doeleinden worden gebruikt. De Chande Kroll Stop kan bijvoorbeeld worden gebruikt om short- of longposities op de aandelenmarkt te stoppen of te beheren. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere tools om de trend te identificeren en het bijbehorende signaal om te verlaten te identificeren. U kunt bijvoorbeeld een stop-buy gebruiken wanneer een breuk van de bovenste band wordt gesignaleerd. Evenzo kunt u een stop-sell gebruiken wanneer een uitbraak van de onderste band wordt waargenomen. Het gebruik van de Chande Kroll Stop in combinatie met andere tools zal u helpen betere beslissingen te nemen en voortijdige exits te voorkomen.

Trailing stop

Het gebruik van de Chande Kroll Stop-indicator kan u helpen het meeste uit uw handelen te halen. Het is een trendvolgende indicator die kan worden gebruikt om trendveranderingen te detecteren en ideale entry- en exitpunten te vinden. Bovendien helpt deze indicator u om uw winst te beheren en te beschermen tegen verlies.

Chande Kroll Stop is een zeer populaire handelstool. Deze indicator kan u helpen bij het identificeren van trendveranderingen en het bepalen van de beste entry- en exitpunten voor lange en korte transacties. Het kan ook worden gebruikt om mogelijke trendbias te identificeren.

Deze indicator heeft een lange stopstreep (blauw) en een korte stopstreep (rood). De lange lijn geeft de stop aan voor longposities, terwijl de korte lijn de stop aangeeft voor shortposities. Wanneer de prijs boven de lange lijn komt, traders zouden longposities moeten openen; wanneer het onder de korte lijn komt, traders moeten shortposities sluiten.

De Chande Kroll Stop-indicatorreeks maakt gebruik van volatiliteit en Average True Range (ATR) om beschermende stops te bepalen. Het bevat ook een trailing-stopfunctie. Dit betekent dat u uw stop niet handmatig hoeft te resetten. Het is ook erg flexibel. Met deze functie kunt u het stop loss-niveau bepalen om uw winst te beschermen.

De Chande Kroll Stop-indicator berekent het gemiddelde werkelijke bereik voor de laatste n bars. Vervolgens trekt het 3 x ATR veelvoud af van de hoogste high om de voorlopige stop te bepalen. Vervolgens berekent de formule de verlengde stop. Het gebruikt tien weken voor wekelijkse grafieken en is standaard tien dagen voor dagelijkse grafieken.

De Chande Kroll Stop-indicator bestaat al enkele jaren en heeft invloed gehad op handelspraktijken. Deze indicator is erg handig en betrouwbaar. Het kan helpen traders identificeren trendveranderingen, identificeren potentiële trendbias en leggen winst vast. Het kan ook worden gebruikt om stops op de beurs te beheren.

De indicator is zeer flexibel en kan op elk instrument worden gebruikt. Het gebruikt het gemiddelde werkelijke bereik, de volatiliteit en de periode hoog om beschermende stops te bepalen. Het maakt ook gebruik van een trailing stop-functie om u te helpen het stop loss-niveau te bepalen om uw winst te beschermen.

Kroonluchter Exit

Het gebruik van de Chande Kroll Stop-indicator kan u helpen uw stops op de aandelenmarkt te beheren. Het is een indicator die ATR, of Average True Range, gebruikt om de volatiliteit van het instrument te bepalen. Deze indicator is uitgevonden door Tushar Chande en Stanley Kroll. In “De nieuwe technische Trader," stelden ze het gebruik van deze indicator voor om trendveranderingen te identificeren.

Deze indicator lijkt sterk op Chandelier Stop. Het verschil is dat Chandelier Stop alleen wordt geleverd met stop- en achteruitsignalen, terwijl Chande Kroll Stop wordt geleverd met koop- en verkoopsignalen.

De eerste stap is het bepalen van het tijdsbestek van de grafiek en het financiële instrument. Vervolgens moet u een grafiek voorbereiden. Zorg ervoor dat u de positie van de lijn op uw kaart kent. Dit is de sleutel tot het correct gebruiken van de Chande Kroll Stop-indicator.

De Chande Kroll Stop-indicator gebruikt de volatiliteit van het instrument om het werkelijke bereik van de prijsgrafiek te berekenen. Deze informatie helpt bij het identificeren van de stops en beschermende stops. Het helpt ook om een ​​nieuwe trendverandering te identificeren. Wanneer de prijs van het instrument de indicatorlijn overschrijdt, wordt een koop- of verkoopsignaal gegenereerd. Deze indicator helpt u te beschermen tegen verliezen op volatiele punten in de markt.

De Chandelier Exit is een andere indicator die is gebaseerd op volatiliteit. Het wordt gebruikt om een ​​trailing stop loss in te stellen voor een handelspositie. Deze indicator trekt een veelvoud van de ATR af van de hoogste high en low. De vermenigvuldiger voor deze indicator is standaard drie. De vermenigvuldiger moet worden verhoogd als u meer volatiliteit wilt.

Om de Chande Kroll Stop te gebruiken, moet u een trailing stop-functie hebben. Wanneer de prijs de rode lijn overschrijdt, moet u verkopen. Dit is het meest waarschijnlijke punt van een trendverandering. Als u deze functie niet heeft, kunt u een stop instellen onder de laatste "n" balken.

U kunt ook alerts instellen om u op de hoogte te houden van prijswijzigingen. Om dit te doen, moet u zich aanmelden voor een gratis proefperiode op TradingView. Dit is een krachtig en gebruiksvriendelijk platform waarmee u elk activum in kaart kunt brengen met behulp van alle indicatoren. U kunt tot 3 indicatoren gratis toevoegen.

Marco Garcia
Marco Garcia

Over de auteur van dit bericht: Marco is een trader al vele jaren en blogt er graag over brokers en forex handel.

Vond je dit bericht leuk?

0.0
Beoordeeld 0 van 5
0 van de 5 sterren (0 stemmen)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddelde0%
arm0%
Verschrikkelijk0%

Wat wil je trade?

We hebben de top geselecteerd brokers, afhankelijk van wat je wilt trade het meest.

Laatste update: februari 2023