en English
OBRinvest
2.8
Beoordeeld 2.8 van 5
2.8 van de 5 sterren (5 stemmen)
Uitstekend40%
Heel goed0%
Gemiddelde0%
arm20%
Verschrikkelijk40%
80% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen CFDbij deze aanbieder.

OBRinvest Ervaringen & Beoordeling

In deze Review & Test zullen we rapporteren over onze OBRinvest ervaringen. We gaan in op de belangrijkste aspecten en bieden u ook de mogelijkheid om te beoordelen en commentaar te geven

De belangrijkste feiten over OBRinvest

OBRinvest aanbiedingen CFD & FX-handelsdiensten voor beginners en professionals traders gelijk. De website www.obrinvest.com/eu wordt beheerd door OBR Investments Limited, een Cypriotische beleggingsonderneming, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission met CIF-licentienummer 217/13.
OBRinvest recensie hoogtepunten
💰 Minimale storting in USD$ 250
💰 Trade commissie in USD$0
💰 Opnamekosten bedrag 1 gratis opname per maand
💰 Beschikbare handelsinstrumenten360

Wat we leuk en niet leuk vonden aan OBRinvest

Wat we leuk vonden aan OBRinvest

In deze OBRinvest review, willen we deze positieve aspecten benadrukken: OBRinvest biedt een buitengewoon breed scala aan cryptocurrencies die kunnen zijn traded tegen de EUR/USD/GBP. In totaal zijn er meer dan 45 cryptocurrency-paren beschikbaar, wat veel meer is dan de meeste FX & CFD brokers aanbod. Product Traders zullen dat graag horen OBRinvest biedt toegang tot een breed scala aan grondstoffen/landbouwproducten, waaronder zelfs exotische zoals tarwe, sinaasappels, cacao, sojabonen, koffie, hout of zink en aluminium. Als het gaat om het handelsplatform OBRinvest biedt zijn eigen web aantrader, wat zeer intuïtief en gemakkelijk te bedienen is voor nieuwkomers. Het biedt echter nog steeds voldoende flexibiliteit en handelshulpmiddelen voor professionals traders. OBRinvest biedt toegang tot Tipranks, Trading Central en Market buzz voor actieve klanten. Daarnaast krijgen klanten toegang tot analistenweergaven, aanbevolen ideeën, economisch inzicht, dagelijkse marktanalyse en een web-tv. Als klap op de vuurpijl zijn er geen commissies of stortingskosten en gratis opnames (afhankelijk van het accountniveau)

+45 cryptovaluta's

Breed scala aan goederen CFDs

Verhandelbare cryptovaluta versus EUR/USD/GBP

Leermateriaal en handelshulpmiddelen

Wat we niet leuk vonden? OBRinvest

In onze OBRinvest review, willen we deze negatieve aspecten benadrukken: De spreads voor de Basic-rekening kunnen iets naar beneden, omdat ze iets boven het gemiddelde liggen. Over het algemeen hebben we een hekel aan de gelaagde accountstructuur die bij de meesten populair werd brokers in de afgelopen jaren. Als het account langer dan een maand inactief is/is, worden inactiviteitskosten van 80€ per maand in rekening gebracht.

Iets boven gemiddelde spreads voor Basic-laag

Inactiviteitskosten

Gelaagde accountstructuur

Welke handelsactiva zijn beschikbaar op: OBRinvest

OBRinvest handelsactiva

OBRinvest is een CFD & FX broker die verschillende activaklassen aanbiedt. Ze hebben een verscheidenheid aan handelsinstrumenten die toegankelijk zijn via hun website en bieden een breed scala aan beleggingen voor elke belegger met interesse in de financiële markten. OBRinvest aanbiedingen voorbij 360 verschillende handelsinstrumenten

Deze omvatten oa.

 • +36 indexen
 • +203 aandelen
 • +22 goederen
 • +45 crypto's
 • +55 valuta
 • +2 ETF's

OBRinvest Beoordeling & Handelsvoorwaarden

OBRinvest beoordelen

Sinds de oprichting in 2013, OBRinvest heeft veel stoom en aandacht verzameld van de detailhandel en de professional traders overal in Europa hetzelfde. Het eigen handelsplatform van OBRinvest (Webtrader) is niet alleen gebruiksvriendelijk en geschikt voor beginners, maar ook veelzijdig genoeg om zelfs professionals tevreden te stellen traders. Als u een handelsbeginner bent en hun platform in actie wilt zien, kunt u gewoon naar hun website kijken – The webtrader is toegankelijk zonder in te loggen. U ziet alle live prijzen van de beschikbare instrumenten van OBRinvest.

U kunt eenvoudig de spreads op internet controlerentrader of als u de kosten van een denkbeeldige/geplande wilt berekenen trade, kunt u hun gebruiken activa rekenmachine. U krijgt inzicht in de kostenstructuur van: OBRinvest. Bovendien wordt de kosten- en vergoedingenstructuur individueel afgestemd op het accountniveau. Er zijn 4 niveaus en de niveaus zijn afhankelijk van de grootte van uw account.

Er zijn meer dan 360 handelsinstrumenten beschikbaar voor OBRinvest en verschillende cryptocurrencies voor crypto-enthousiastelingen. maar liefst 45 crypto's/valuta's. Alle crypto's kunnen dat zijn traded tegen USD/EUR/GBP. OBRinvest website is nieuw en goed ontworpen en traders zouden alle belangrijke informatie vrij gemakkelijk moeten vinden.

OBRinvest biedt veel extra handelsfuncties, zoals toegang tot TradingCentral, Market Buzz, weergaven van analisten, aanbevolen ideeën, economisch inzicht, dagelijkse marktanalyse en een web-tv. Bovendien, OBRinvest biedt veel verschillende leermaterialen. 

OBRinvest webinar e-boek

Vanwege nieuwe regelgeving van de Financial Conduct Authority (FCA), OBRinvest biedt niet meer aan CFDs op virtuele valuta (Cryptocurrencies) voor de inwoners van het Verenigd Koninkrijk.

Prijswinnaar OBRinvest

OBRinvest won de 2021 BrokerCheck Onderscheiding “Beste Crypto Broker Europa". We besloten te belonen OBRinvest vanwege de enorme hoeveelheid beschikbare crypto-instrumenten, evenals hun gunstige handelsvoorwaarden. Als klap op de vuurpijl geloven we echt in de veiligheid van het fonds en de algemene beveiliging bij OBRinvest is hoger dan de meeste "traditionele" crypto-uitwisselingen vanwege de regulering van OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Award

Beschikbare handelssoftware en platform op OBRinvest

OBRinvest handelsplatform webtrader

OBRinvest biedt twee afzonderlijke handelsplatformen. Traders kunnen kiezen voor de populaire MetaTrader 4 of hun eigen webtrader. Uiteraard zijn beide toegankelijk via mobiel, tablet en desktop.

Terwijl meer ervaren traders geven meestal de voorkeur aan de wijdverspreide MetaTrader 4 (MT4), moedigen we aan traders (vooral beginners) om het eigen webplatform te bekijken OBRinvest. U kunt zelfs het web zientrader direct op de website zonder in te loggen.

Alle belangrijke informatie zoals de spread, leverage, margevereisten of de point/pip-waarde is direct zichtbaar. Het kleinste tradebekwame grootte zou 0.01 zijn. Vooral beginners zullen de voorkeur geven aan het webtrader over de MT4

Beschikbare accounts op OBRinvest

OBRinvest account

OBRinvest heeft een gelaagde accountstructuur. Het laagste niveau of niveau is Basic gevolgd door Goud en Platinum tot op het hoogste niveau VIP. De minimale storting is € 250 of een gelijk bedrag in USD/GBP.

De verschillen en advantages van een hoger niveau zijn te zien in de volgende tabel.

BasicGoudplatinaVip
Min. Borg 250EURMin. Borg 25000€Min. Borg 100000€Min. Borg 250000€
EUR/USD 3.2 pipsEUR/USD 2.9 pipsEUR/USD 2.3 pipsEUR/USD 1.8 pips
GBP/USD 3.6 pipsGBP/USD 3.3 pipsGBP/USD 2.7 pipsGBP/USD 2.2 pips
USD/JPY 3.5 pipsUSD/JPY 3.2 pipsUSD/JPY 2.6 pipsUSD/JPY 2.1 pips
RUWE olie 0,12$RUWE olie 0,11$RUWE olie 0,10$RUWE olie 0,08$
Markt BuzzMarkt BuzzMarkt BuzzMarkt Buzz
Bekeken analistBekeken analistBekeken analistBekeken analist
Aanbevolen ideeënAanbevolen ideeënAanbevolen ideeënAanbevolen ideeën
Dagelijkse marktanalyseDagelijkse marktanalyseDagelijkse marktanalyseDagelijkse marktanalyse
Web TVWeb TVWeb TVWeb TV
1 gratis opname1 gratis opname per maand3 gratis opname per maandgeen kosten

Stortingen en opnames bij OBRinvest

OBRinvest terugtrekking

OBRinvest stortingen kunnen worden gedaan via verschillende betalingsproviders. Enkele van de mogelijke stortingsopties zijn:

 • Creditcards (Visa, MasterCard)
 • Elektronische betalingen (e-wallets)
 • overschrijving

Als u de gratis opnames heeft opgebruikt (afhankelijk van het accountniveau), worden er servicekosten in rekening gebracht van € 30 voor bankoverschrijvingen en 3.5% voor creditcards.

Fondsbeveiliging: OBRinvest is van mening dat accountscheiding belangrijk is om de privacy, fondsen en activa van het individu te beschermen trader. Bovendien worden fondsen gescheiden van hun bedrijfsrekeningen en gestort bij gerenommeerde internationale banken. OBRinvest streeft naar de hoogst mogelijke beveiliging voor haar klanten.

Veiligheid: OBRinvestgebruikt de nieuwste hard- en software om alle datasystemen te beschermen. Strikte firewallregels en Secure Sockets Layer (SSL)-software worden gebruikt om alle gegevens tijdens de overdracht te beschermen. Transacties worden gemodereerd door Level 1 PCI-complianceservices om al uw gegevens en formulieren veilig op te slaan en te beheren.

Hoe is de service bij OBRinvest

OBRinvest neem contact op met de ondersteuningsdienst

Snelle en betrouwbare toegang tot ondersteuning is essentieel voor iedereen trader. Daarom bij OBRinvest, Krijgt u een ontvangen persoonlijke accountmanager, zodra u uw account heeft gestort. Als u problemen ondervindt of dringende hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de service of OBRinvest op meerdere manieren.

 • Je kunt ze een Bellen at +357 2 526 2740
 • Je kunt email ze op info@obrinvest.com
 • U kunt gebruik maken van de Live chat

Is OBRinvest gereguleerd en veilig?

OBRinvest regulatie

Veel beginners vragen zich af of OBRinvest is een oplichterij of legitiem bedrijf. Momenteel, OBRinvest heeft een actieve CySEC-licentie en is dus een EU-gereguleerd broker.

Deze website (www.obrinvest.com/eu) wordt beheerd door OBR Investments Limited, een Cypriotische beleggingsonderneming, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission met CIF-licentienummer 217/13. OBR Investments Limited is gevestigd op 12 Archiepiskopou Makariou Avenue III, Office No. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Limassol, Cyprus.

OBR Investments Limited bezit en exploiteert de “OBRinvest" merk.

Meer informatie over de licentie vindt u op de: CySEC-website.

Samenvatting: Beoordeling van OBRinvest

Samenvattend onze OBRinvest beoordeling, we zouden crypto en beginner aanbevelen trader om naar te kijken OBRinvest, vanwege het grote aantal leermaterialen, handelshulpmiddelen en het intuïtieve webtrader. Wel nieuw traders moeten testen OBRinvest.com op een gratis demo-account voordat u begint met een live-account om aan het platform te wennen. Ervaren traders zullen de beschikbaarheid van de Meta leuk vindenTrader 4 als handelsplatform. We raden ook aan dat klanten van OBRinvest zou de beschikbare handelshulpmiddelen zoals Tipranks of Trading Central en al zijn functies moeten bekijken.

Hoogtepunten van OBRinvest

Gratis demo-account voor beginners

250€ minimale storting

hefboomwerking tot 1:30 / professioneel tot 1: 400

Cryptocurrencies verhandelbaar versus EUR/USD/GBP

Hoe open je een rekening bij OBRinvest

Volgens regelgeving moet elke nieuwe klant enkele elementaire nalevingscontroles doorlopen om ervoor te zorgen dat u de risico's van handelen begrijpt en tot de handel wordt toegelaten. Wanneer u een rekening opent, wordt u waarschijnlijk om de volgende items gevraagd, dus het is goed om ze bij de hand te hebben: Een gescande kleurenkopie van uw paspoort of nationale identiteitskaart Een energierekening of bankafschrift van de afgelopen zes maanden met uw adres U moet ook een paar elementaire nalevingsvragen beantwoorden om te bevestigen hoeveel handelservaring u heeft. Het is daarom het beste om minstens 10 minuten te nemen om het openen van de rekening te voltooien. Hoewel u het demo-account onmiddellijk kunt verkennen, is het belangrijk op te merken dat u geen echte handelstransacties kunt uitvoeren totdat u aan de voorwaarden voldoet, wat tot enkele dagen kan duren, afhankelijk van uw situatie.

Om een ​​rekening te openen bij OBRinvest druk gewoon op de onderstaande knop
80% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen CFDbij deze aanbieder.

Uw beoordeling van OBRinvest

OBRinvest

Als je dit weet broker, laat een beoordeling achter. Je hoeft geen commentaar te geven om te beoordelen, maar voel je vrij om commentaar te geven als je hier een mening over hebt broker.

Opmerkingen over OBRinvest

10 Reacties

 1. Deze broker is zeer geschikt voor langetermijnhandel. Het is gereguleerd en zorgt voor een goede uitvoering, maar wat dit bedrijf bijzonder maakt, is een zeer goede keuze aan financiële instrumenten. Ik adviseer om naar hun officiële website en op de pagina te gaan Trade je zult Web zientrader. Het is een zeer goed webhandelsplatform. Iets gebruiksvriendelijker heb ik nog niet gezien. De lay-out is goed doordacht en u kunt activa overzichtelijk gerangschikt zien in het linkermenu. U kunt dus beoordelen hoeveel activa de broker aanbiedingen. Ik waardeer vooral de keuze van indices hier. Velen van hen zag ik voor het eerst. De keuze van crypto's is ook goed. Wat betreft de valutakeuze, het is vrij standaard en het is hier moeilijk te verrassen.

 2. Gentile Carlos,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 3. Het is belangrijk dat je plezier voelt in wat je doet. Alleen in dit geval zal er succes zijn.
  Zodra ik een . opende OBRinvest demo-account omdat ik geïnteresseerd was. Na een tijdje realiseerde ik me dat het me plezier geeft en me kan helpen om echt geld te verdienen.
  Ik handel nu op een live handelsaccount.

 4. heidense Natan,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 5. Er zijn veel brokers en toen ik besloot te gaan handelen had ik een probleem: ik kon geen a broker. Er ging bijna een week voorbij en ik opende een OBRinvest account. Laat me uitleggen waarom. Het is heel belangrijk dat de broker is eerlijk en legaal. Het is geld. Ik begrijp dat iedereen bang is om geld te verliezen. OBRinvest wordt gereguleerd door CySEC. Dit betekent dat de broker heeft alles in huis om goede en eerlijke handelsvoorwaarden te bieden. Ook met een geregeld broker, is uw aanbetaling verzekerd tegen frauduleuze acties. Het wekt vertrouwen.
  Dit ook broker heeft een kleine invloed en motiveert traders naar trade beter en krijg de status van een professional trader en krijg dan pas een hogere hefboomwerking. Ik denk dat dit juist is.

 6. In het begin was het een beetje moeilijk, soms verdiende ik wat, dan verloor ik het. Maar ik was niet lui om trainingsmateriaal op de te bekijken broker's website en dingen begonnen beter te worden. Ook de broker biedt extra tools zoals Trading Central, Tiprangen en Kostencalculator. Over het algemeen kan ik er evenveel mee verdienen OBRinvest zoals ik zou krijgen met een fatsoenlijke offline baan, zo niet meer. Ik ben ook blij met hun mobiele applicatie – hij vertraagt ​​niet en is gemakkelijk te gebruiken.

 7. Caro Herman,
  grazie per la tua positiva testimonianza, siamo felici di sapere che hai avuto un piacevole esperienza con noi e di averla condivisa su questo piattaforma. La ringraziamo.

 8. Ik was aangenaam verrast door OBRinvest, omdat ik nog nooit van dit bedrijf had gehoord voordat ik begon met handelen. Ongeveer een jaar geleden heeft mijn vriend het bedrijf aanbevolen OBRinvest. Ik heb me geregistreerd bij het bedrijf en alles past bij mij, de website is gebruiksvriendelijk, de navigatie is geweldig, er is een mobiele applicatie, er is een demoversie voor beginners. Ik heb geen problemen met de betalingen. Ik raad ze aan.

 9. Heidense klant,
  La ringraziamo vivamente per il tempo dedicato nel lasciare un positiva recensione su di noi. Siamo davvero felici di sapere che la sua esperienza con OBRInvest sia stata veramente buona. De twijfel van de nieuwe klant is per noi al primo posto e la sua testimonianza è la prova del nostro duro lavoro. Speriamo di continuare a fornirvi la migliore esperienza di trading online che voi meritate.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wat wil je trade?

We hebben de top geselecteerd brokers, afhankelijk van wat je wilt trade het meest.

Laatste update: februari 2023