en English
OBRinvest
4
Beoordeeld 4 van 5
4 van 5-sterren (gebaseerd op 3-beoordelingen)
Uitstekend67%
Heel goed0%
Gemiddelde0%
arm33%
Verschrikkelijk0%
80% van beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's bij deze aanbieder.

OBRinvest Ervaringen & Beoordeling

In deze Review & Test zullen we rapporteren over onze OBRinvest ervaringen. We gaan in op de belangrijkste aspecten en bieden u ook de mogelijkheid om te beoordelen en commentaar te geven

De belangrijkste feiten over OBRinvest

OBRinvest biedt CFD- en FX-handelsdiensten voor zowel beginnende als professionele handelaren. De website www.obrinvest.com/eu wordt beheerd door OBR Investments Limited, een Cypriotische beleggingsonderneming, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission met CIF-licentienummer 217/13.
OBRinvest recensie hoogtepunten
💰 Minimale storting in USD $ 250
💰 Handelscommissie in USD $0
💰 Opnamekosten bedrag  1 gratis opname per maand
💰 Beschikbare handelsinstrumenten 360

Wat we leuk en niet leuk vonden aan OBRinvest

Wat we leuk vonden aan OBRinvest

In deze OBRinvest review, willen we deze positieve aspecten benadrukken: OBRinvest biedt een buitengewoon breed scala aan cryptocurrencies die kunnen worden verhandeld tegen de EUR/USD/GBP. In totaal zijn er meer dan 45 cryptocurrency-paren beschikbaar, wat veel meer is dan de meeste FX & CFD-makelaars aanbieden. Commodity Traders zullen dat graag horen OBRinvest biedt toegang tot een breed scala aan grondstoffen/landbouwproducten, waaronder zelfs exotische zoals tarwe, sinaasappels, cacao, sojabonen, koffie, hout of zink en aluminium. Als het gaat om het handelsplatform OBRinvest biedt zijn eigen Webtrader, die zeer intuïtief en gemakkelijk te bedienen is voor nieuwelingen. Het biedt echter nog steeds voldoende flexibiliteit en handelshulpmiddelen voor professionele handelaren. OBRinvest biedt toegang tot Tipranks, Trading Central en Market buzz voor actieve klanten. Daarnaast krijgen klanten toegang tot analistenweergaven, aanbevolen ideeën, economisch inzicht, dagelijkse marktanalyse en een web-tv. Als klap op de vuurpijl zijn er geen commissies of stortingskosten en gratis opnames (afhankelijk van het accountniveau)

+45 cryptovaluta's

Breed scala aan grondstoffen CFD's

Verhandelbare cryptovaluta versus EUR/USD/GBP

Leermateriaal en handelshulpmiddelen

Wat we niet leuk vonden? OBRinvest

In onze OBRinvest review, willen we deze negatieve aspecten benadrukken: De spreads voor de Basic-rekening kunnen iets worden verlaagd, omdat ze iets boven het gemiddelde liggen. Over het algemeen houden we niet van de gelaagde accountstructuur die de afgelopen jaren populair is geworden bij de meeste makelaars. Als het account langer dan een maand inactief is/is, worden inactiviteitskosten van 80 € per maand in rekening gebracht.

Iets boven gemiddelde spreads voor Basic-laag

Inactiviteitskosten

Gelaagde accountstructuur

Welke handelsactiva zijn beschikbaar op: OBRinvest

OBRinvest handelsactiva

OBRinvest is een CFD & FX-makelaar die verschillende activaklassen aanbiedt. Ze hebben een verscheidenheid aan handelsinstrumenten die toegankelijk zijn vanaf hun website en bieden een breed scala aan investeringen voor elke belegger met interesse in de financiële markten. OBRinvest aanbiedingen voorbij 360 verschillende handelsinstrumenten

Deze omvatten oa.

 • +36 indexen
 • +203 aandelen
 • +22 goederen
 • +45 crypto's
 • +55 valuta
 • +2 ETF's

OBRinvest Beoordeling & Handelsvoorwaarden

OBRinvest beoordelen

Sinds de oprichting in 2013, OBRinvest heeft veel stoom en aandacht gekregen van zowel retail als professionele handelaren in heel Europa. Het eigen handelsplatform van OBRinvest (webtrader) is niet alleen gebruiksvriendelijk en geschikt voor beginners, maar ook veelzijdig genoeg om zelfs professionele handelaren tevreden te stellen. Als u een beginnende handel bent en hun platform in actie wilt zien, kunt u eenvoudig naar hun website kijken - The webTrader is toegankelijk zonder in te loggen. U ziet alle live prijzen van de beschikbare instrumenten van OBRinvest.

U kunt eenvoudig de spreads in de webtrader controleren of als u de kosten van een denkbeeldige/geplande transactie wilt berekenen, kunt u hun activa rekenmachine. U krijgt inzicht in de kostenstructuur van: OBRinvest. Bovendien wordt de kosten- en vergoedingenstructuur individueel afgestemd op het accountniveau. Er zijn 4 niveaus en de niveaus zijn afhankelijk van de grootte van uw account.

Er zijn meer dan 360 handelsinstrumenten beschikbaar voor OBRinvest en verschillende cryptocurrencies voor crypto-enthousiastelingen. maar liefst 45 crypto's/valuta's. Alle crypto's kunnen worden verhandeld tegen USD/EUR/GBP. OBRinvest website is nieuw en goed ontworpen en handelaren zouden alle belangrijke informatie vrij gemakkelijk moeten vinden.

OBRinvest biedt veel extra handelsfuncties, zoals toegang tot TradingCentral, Market Buzz, weergaven van analisten, aanbevolen ideeën, economisch inzicht, dagelijkse marktanalyse en een web-tv. Bovendien, OBRinvest biedt veel verschillende leermaterialen. 

OBRinvest webinar e-boek

Vanwege nieuwe regelgeving van de Financial Conduct Authority (FCA), OBRinvest biedt niet langer CFD's op virtuele valuta (cryptocurrencies) aan voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk.

Prijswinnaar OBRinvest

OBRinvest won de 2021 BrokerCheck Award "Beste Crypto Broker Europa". We hebben besloten om te belonen OBRinvest vanwege de enorme hoeveelheid beschikbare crypto-instrumenten, evenals hun gunstige handelsvoorwaarden. Als klap op de vuurpijl geloven we echt in de veiligheid van het fonds en de algemene beveiliging bij OBRinvest is hoger dan de meeste "traditionele" crypto-uitwisselingen vanwege de regulering van OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Award

Beschikbare handelssoftware en platform op OBRinvest

OBRinvest handelsplatform webtrader

OBRinvest biedt twee afzonderlijke handelsplatforms. Handelaren kunnen kiezen voor de populaire MetaTrader 4 of hun eigen Webtrader. Uiteraard zijn beide toegankelijk via mobiel, tablet en desktop.

Hoewel meer ervaren handelaren meestal de voorkeur geven aan de wijdverbreide MetaTrader 4 (MT4), moedigen we handelaren (vooral beginners) aan om een ​​kijkje te nemen op het eigen webplatform van OBRinvest. U kunt de Webtrader zelfs direct op de website zien zonder in te loggen.

Alle belangrijke informatie zoals de spread, leverage, margevereisten of de point/pip-waarde is direct zichtbaar. De kleinste verhandelbare maat zou 0.01 zijn. Vooral beginners zullen de Webtrader verkiezen boven de MT4

Beschikbare accounts op OBRinvest

OBRinvest account

OBRinvest heeft een gelaagde accountstructuur. Het laagste niveau of niveau is Basic gevolgd door Goud als Platinum tot op het hoogste niveau VIP. De minimale storting is € 250 of een gelijk bedrag in USD/GBP.

De verschillen en voordelen van een hoger niveau zijn te zien in de volgende tabel.

Basic Goud platina Vip
Min. Borg 250EUR Min. Borg 25000€ Min. Borg 100000€ Min. Borg 250000€
EUR/USD 3.2 pips EUR/USD 2.9 pips EUR/USD 2.3 pips EUR/USD 1.8 pips
GBP/USD 3.6 pips GBP/USD 3.3 pips GBP/USD 2.7 pips GBP/USD 2.2 pips
USD/JPY 3.5 pips USD/JPY 3.2 pips USD/JPY 2.6 pips USD/JPY 2.1 pips
RUWE olie 0,12$ RUWE olie 0,11$ RUWE olie 0,10$ RUWE olie 0,08$
Markt Buzz Markt Buzz Markt Buzz Markt Buzz
Bekeken analist Bekeken analist Bekeken analist Bekeken analist
Aanbevolen ideeën Aanbevolen ideeën Aanbevolen ideeën Aanbevolen ideeën
Dagelijkse marktanalyse Dagelijkse marktanalyse Dagelijkse marktanalyse Dagelijkse marktanalyse
Web TV Web TV Web TV Web TV
1 gratis opname 1 gratis opname per maand 3 gratis opname per maand geen kosten

Stortingen en opnames bij OBRinvest

OBRinvest terugtrekking

OBRinvest stortingen kunnen worden gedaan via verschillende betalingsproviders. Enkele van de mogelijke stortingsopties zijn:

 • Creditcards (Visa, MasterCard)
 • Elektronische betalingen (e-wallets)
 • overschrijving

Als u de gratis opnames heeft opgebruikt (afhankelijk van het accountniveau), worden er servicekosten in rekening gebracht van € 30 voor bankoverschrijvingen en 3.5% voor creditcards.

Fondsbeveiliging: OBRinvest is van mening dat accountscheiding belangrijk is om de privacy, fondsen en activa van de individuele handelaar te beschermen. Bovendien worden fondsen gescheiden van hun bedrijfsrekeningen en gestort bij gerenommeerde internationale banken. OBRinvest streeft naar de hoogst mogelijke beveiliging voor haar klanten.

Veiligheid: OBRinvestgebruikt de nieuwste hard- en software om alle datasystemen te beschermen. Strikte firewallregels en Secure Sockets Layer (SSL)-software worden gebruikt om alle gegevens tijdens de overdracht te beschermen. Transacties worden gemodereerd door Level 1 PCI-complianceservices om al uw gegevens en formulieren veilig op te slaan en te beheren.

Hoe is de service bij OBRinvest

OBRinvest neem contact op met de ondersteuningsdienst

Snelle en betrouwbare toegang tot ondersteuning is essentieel voor elke handelaar. Daarom bij OBRinvest, Krijgt u een ontvangen persoonlijke accountmanager, zodra u uw account heeft gestort. Als u problemen ondervindt of dringende hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de service of OBRinvest op meerdere manieren.

 • Je kunt ze een Bellen at +357 2 526 2740
 • Je kunt email ze op info@obrinvest.com
 • U kunt gebruik maken van de Live chat

Is OBRinvest gereguleerd en veilig?

OBRinvest regulatie

Veel beginners vragen zich af of OBRinvest is een oplichterij of legitiem bedrijf. Momenteel, OBRinvest heeft een actieve CySEC-licentie en is dus een door de EU gereguleerde makelaar.

Deze website (www.obrinvest.com/eu) wordt beheerd door OBR Investments Limited, een Cypriotische beleggingsonderneming, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission met CIF-licentienummer 217/13. OBR Investments Limited is gevestigd op 12 Archiepiskopou Makariou Avenue III, Office No. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Limassol, Cyprus.

OBR Investments Limited bezit en exploiteert de “OBRinvest" merk.

Meer informatie over de licentie vindt u op de: CySEC-website.

Samenvatting: Beoordeling van OBRinvest

Samenvattend onze OBRinvest beoordeling, we raden crypto- en beginnende handelaren aan om naar te kijken OBRinvest, vanwege het enorme aantal leermaterialen, handelshulpmiddelen en intuïtieve webtrader. Nieuwe handelaren moeten echter testen OBRinvest.com op een gratis demo-account voordat u begint met een live-account om aan het platform te wennen. Ervaren handelaren zullen de beschikbaarheid van de MetaTrader 4 als handelsplatform waarderen. We raden ook aan dat klanten van OBRinvest zou de beschikbare handelshulpmiddelen zoals Tipranks of Trading Central en al zijn functies moeten bekijken.

Hoogtepunten van OBRinvest

Gratis demo-account voor beginners

250€ minimale storting

hefboomwerking tot 1:30 / professioneel tot 1: 400

Cryptocurrencies verhandelbaar versus EUR/USD/GBP

Hoe open je een rekening bij OBRinvest

Volgens regelgeving moet elke nieuwe klant enkele elementaire nalevingscontroles doorlopen om ervoor te zorgen dat u de risico's van handelen begrijpt en tot de handel wordt toegelaten. Wanneer u een rekening opent, wordt u waarschijnlijk om de volgende items gevraagd, dus het is goed om ze bij de hand te hebben: Een gescande kleurenkopie van uw paspoort of nationale identiteitskaart Een energierekening of bankafschrift van de afgelopen zes maanden met uw adres U moet ook een paar elementaire nalevingsvragen beantwoorden om te bevestigen hoeveel handelservaring u heeft. Het is daarom het beste om minstens 10 minuten te nemen om het openen van de rekening te voltooien. Hoewel u het demo-account onmiddellijk kunt verkennen, is het belangrijk op te merken dat u geen echte handelstransacties kunt uitvoeren totdat u aan de voorwaarden voldoet, wat tot enkele dagen kan duren, afhankelijk van uw situatie.

Om een ​​rekening te openen bij OBRinvest druk gewoon op de onderstaande knop
80% van beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's bij deze aanbieder.

Uw beoordeling van OBRinvest

OBRinvest

Als u deze makelaar kent, laat dan een beoordeling achter. U hoeft geen commentaar te geven om te beoordelen, maar u kunt gerust reageren als u een mening heeft over deze makelaar.

Opmerkingen over OBRinvest

6 Reacties

 1. Deze broker is zeer geschikt voor langetermijnhandel. Het is gereguleerd en zorgt voor een goede uitvoering, maar wat dit bedrijf bijzonder maakt, is een zeer goede keuze aan financiële instrumenten. Ik adviseer om naar hun officiële website te gaan en op de pagina Handel ziet u Webtrader. Het is een zeer goed webhandelsplatform. Gebruiksvriendelijker heb ik niets gezien. De lay-out is goed doordacht en u ziet de activa overzichtelijk gerangschikt in het linkermenu. U kunt dus beoordelen hoeveel activa de makelaar aanbiedt. Ik waardeer vooral de keuze van indices hier. Velen van hen zag ik voor het eerst. De keuze van crypto's is ook goed. Wat betreft de keuze van valuta, het is vrij standaard en het is hier moeilijk te verrassen.

 2. Gentile Carlos,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 3. Het is belangrijk dat je plezier voelt in wat je doet. Alleen in dit geval zal er succes zijn.
  Zodra ik een . opende OBRinvest demo-account omdat ik geïnteresseerd was. Na een tijdje realiseerde ik me dat het me plezier geeft en me kan helpen om echt geld te verdienen.
  Ik handel nu op een live handelsaccount.

 4. heidense Natan,
  Grazie mille per aver lasciato una recensione così positiva! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 5. Er zijn veel makelaars en toen ik besloot te gaan handelen had ik een probleem: ik kon geen makelaar kiezen. Er ging bijna een week voorbij en ik opende een OBRinvest rekening. Laat me uitleggen waarom. Het is erg belangrijk dat de makelaar eerlijk en legaal is. Het is geld. Ik begrijp dat iedereen bang is om geld te verliezen. OBRinvest wordt gereguleerd door CySEC. Dit betekent dat de makelaar alles heeft wat hij nodig heeft om goede en eerlijke handelsvoorwaarden te bieden. Ook is uw aanbetaling bij een gereguleerde makelaar verzekerd tegen frauduleuze acties. Het wekt vertrouwen.
  Ook heeft deze makelaar een kleine hefboomwerking en motiveert handelaren om beter te handelen en de status van professionele handelaar te krijgen en pas dan een hogere hefboomwerking te krijgen. Ik denk dat dit klopt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wat wil je ruilen?

We hebben de beste makelaars geselecteerd, afhankelijk van wat u het meest wilt verhandelen.

Laatste update: oktober 2021