Ons hoofdteam en auteurs

Ontdek wie er achter het succes van BrokerCheck

At BrokerCheck, hebben we een team van ervaren en deskundige auteurs die toegewijd zijn aan het leveren van objectieve en onbevooroordeelde beoordelingen en vergelijkingen van verschillende brokerS. Als je meer wilt weten over hoe we schrijven, kun je onze Methodologie bekijken.

Onze auteurs zijn experts in hun vakgebied en hebben diepgaande kennis van de brokerleeftijd industrie. Ze voeren uitgebreid onderzoek uit en testen live om ervoor te zorgen dat onze gebruikers nauwkeurige en actuele informatie ontvangen. Of je nu een beginner bent of een ervaren trader, onze auteurs streven ernaar om het proces van het kiezen van een broker zo eenvoudig en informatief mogelijk.

 • Florian Fendt

  Als ambitieuze investeerder en trader, Florian opgericht BrokerCheck na mijn studie economie aan de universiteit. Hij deelt zijn kennis en passie voor de financiële markten.
 • Chris Krapf

  Chris is onze SEO-expert en onderzoekt waar onze websitebezoekers in geïnteresseerd zijn, zodat we dagelijks zeer relevante inhoud kunnen schrijven.
 • Andy Ziegler

  Andy is niet alleen onze marketingexpert, hij is ook ons ​​brein als het gaat om zeer technische onderwerpen zoals cryptocurrencies of handelsstrategieën.
 • Axel Bauer

  Als we de vergelijken brokers met onze filters, is het dankzij Axel, die tot nu toe probleemloos onze gegevens, server en websites beheert.

Ontvang gratis handelssignalen
Mis nooit meer een kans

Ontvang gratis handelssignalen

filters

We sorteren standaard op hoogste beoordeling. Als je andere wilt zien brokerU kunt ze selecteren in de vervolgkeuzelijst of uw zoekopdracht verfijnen met meer filters.
- schuifregelaar
0 - 100
Wat ben je aan het zoeken?
Makelaars
Regulatie
Platform
Storting / opname
account type
Kantoor locatie
Broker Voordelen