Onze methodologie

Hoe onze auteurs beoordelen en recenseren brokers

At BrokerCheck, begrijpen we het belang van het vinden van het juiste brokerleeftijd voor uw behoeften. Onze missie is om het selectieproces van een broker zo duidelijk en informatief mogelijk. We doen dit door objectieve beoordelingen en vergelijkingen te bieden op basis van onze eigen live tests, zodat onze gebruikers onbevooroordeelde en betrouwbare informatie ontvangen. Onze auteurs zijn experts in wat ze doen, en de inhoud van onze website bewijst het.

Evaluatieproces

 • Objectiviteit: Onze evaluaties zijn volledig onafhankelijk van enige financiële vergoeding van brokerleeftijden, zodat onze beoordelingen en vergelijkingen onbevooroordeeld zijn.
 • Gebruikersgericht: We geven prioriteit aan de belangrijkste criteria voor onze gebruikers, zoals lage kosten, strikte regelgeving en gebruiksvriendelijke handelsplatforms.
 • Continue verbetering: We werken onze aanbevelingen voortdurend bij en verfijnen ons evaluatieproces om ervoor te zorgen dat onze gebruikers toegang hebben tot de meest actuele informatie.
 • Datagedreven: Van elk onderzoeken we grondig de belangrijkste aspecten brokerleeftijd.

Belangrijkste evaluatiegebieden

 • Vergoedingen en kosten: We verzamelen informatie over vergoedingen rechtstreeks van de brokers' websites en bekijk alle kosten die van toepassing zijn op elke activaklasse. We ontdekken verborgen kosten en berekenen de kosten voor het kopen van een positie, het een week vasthouden en het verkopen ervan.
 • Beveiliging en regelgeving: Wij onderzoeken de juridische achtergronden van brokers, controleer of ze onder toezicht staan ​​van een vertrouwde toezichthouder en of ze beleggersbescherming bieden. Stortings- en opnamemogelijkheden: we controleren de kosten, methoden en de tijd die nodig is om geld te storten en op te nemen van de broker.
 • Handelsplatforms: We testen elk handelsplatform, waarbij we ons richten op de algehele gebruikerservaring en op specifieke functies zoals het plaatsen van bestellingen, authenticatie-opties en maatwerk.
 • Accountopeningsproces: We evalueren het gemak van het openen van een account, de soorten beschikbare accounts en of een minimale storting vereist is.
 • Productaanbod: We beoordelen het aantal markten waartoe ze toegang bieden en de producten die ze aanbieden.
 • Klantenservice: We testen persoonlijk elk klantenservicekanaal en proberen alle beschikbare kanalen op verschillende tijdstippen.
 • Onderwijs en middelen: We evalueren de kwaliteit en structuur van de educatieve inhoud die wordt aangeboden door de broker.

Om de juistheid van onze informatie te garanderen, openen we anoniem echte accounts bij elk brokerleeftijd en stort echt geld om hun diensten op deze belangrijke gebieden te testen. Ons doel is om u te helpen het bureau te vinden dat het beste bij u past en u in staat te stellen om met kennis van zaken een beslissing te nemen.

Vind de belangrijkste informatie snel en eenvoudig

Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u snel vergelijken welke broker past bij jou. Gebruikersrecensies en uitgebreide informatie zorgen ervoor dat u de juiste beslissing neemt zonder tientallen te herzien brokers.

Gebruik de filters om de perfecte pasvorm

Gebruik verschillende filters zoals handelsplatform, betalingsopties, accounttypes, handelsfuncties, locatielocatie, Broker Type, verordening of pas gewoon de minimale storting aan. U kunt gemakkelijk een weloverwogen beslissing nemen.

Vind de beste broker Met trader beoordelingen

U hoeft niet op ons te vertrouwen om het beste te vinden broker voor jou. Kijk maar eens naar de beoordelingen van andere kerels traders.

Vind de beste broker Met trader beoordelingen

U hoeft niet op ons te vertrouwen om het beste te vinden broker voor jou. Kijk maar eens naar de beoordelingen van andere kerels traders.

Vind de beste broker Met trader beoordelingen

U hoeft niet op ons te vertrouwen om het beste te vinden broker voor jou. Kijk maar eens naar de beoordelingen van andere kerels traders.

Ontvang gratis handelssignalen
Mis nooit meer een kans

Ontvang gratis handelssignalen

filters

We sorteren standaard op hoogste beoordeling. Als je andere wilt zien brokerU kunt ze selecteren in de vervolgkeuzelijst of uw zoekopdracht verfijnen met meer filters.
- schuifregelaar
0 - 100
Wat ben je aan het zoeken?
Makelaars
Regulatie
Platform
Storting / opname
account type
Kantoor locatie
Broker Voordelen