VIND DE PLEK DIE PERFECT VOOR JOU IS de beste broker te creëren voor u!

herladen

Laatste update: 21 juli 2024

FILTER Brokersvoorkeuren

filters

We sorteren standaard op hoogste beoordeling. Als je andere wilt zien brokerU kunt ze selecteren in de vervolgkeuzelijst of uw zoekopdracht verfijnen met meer filters.
minimale storting
Minimale storting - schuifregelaar
US $ 0 - US $ 500
Wat ben je aan het zoeken?
broker typecontrole
Selecteer enkele opties
broker naam
Regulatie
Regulatie
Platform
Platform
Storting / opname
Betalingsmogelijkheden
account type
accounttype
Neg. Evenwichtsbescherming
Negatieve Balansbescherming
Hoofdkantoor
Kantoor locatie
Broker Voordelen
Handelsfuncties
exness-logo
4.5 van de 5 sterren (19 stemmen)
kaartbalk 32
EUR/USD-spreiding: 1 pips
kaartbalk 32
Dax-spreiding: 2.5 punten
min. Borg: 10€
wet
Regelgeving: CySEC, FCA, FSA
laptop
Platform: MetaTrader 4, MetaTrader 5, webTrader
kaarttaart 36
Beschikbare activa: 200
groei in kaart brengen
Hefboomwerking: 1: 2000
Kantoor: Buiten de EU
tiomarkets

TIOmarkets

2.8 van de 5 sterren (6 stemmen)
kaartbalk 32
EUR/USD-spreiding: 0.7 pips
kaartbalk 32
Dax-spreiding: 1.96 punten
min. Borg: 50€
wet
Regelgeving: niet-gereguleerd
laptop
Platform: MetaTrader 4, MetaTrader 5
kaarttaart 36
Beschikbare activa: 120
groei in kaart brengen
Hefboomwerking: 1: 200
Kantoor: Buiten de EU

Welke broker accepteert creditcards?

Als u liever betaalmethoden gebruikt, zoals Visa, Mastercard en Maestro, Brokercheck kan u helpen een betrouwbare handel te vinden broker die deze methodes accepteert. Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken, filteren en sorteren brokeris gebaseerd op trader beoordelingen, commissies, beschikbare activa, minimale storting en andere relevante kenmerken.

Met deze algemeen geaccepteerde betaalmethodes kun je genieten snelle en veilige transacties. Brokercheck maakt het gemakkelijk om een ​​handel te vinden broker die past bij uw behoeften en uw favoriete betaalmethode accepteert, zonder enige moeite.

Creditcardfilter

Waarbij broker kan ik storten met Paypal?

Brokercheck is een vergelijkingstool die is ontworpen om te helpen bij het vinden van een betrouwbare handel broker dat accepteert PayPal als betaalmiddel. In de gebruiksvriendelijke database kunt u vergelijken, filteren en sorteren brokers door verschillende functies, zoals trader beoordelingen, commissies, beschikbare activa, minimale storting en nog veel meer.

Bovendien staat PayPal dit toe veilige en snelle transacties. Brokercheck maakt het vinden van een handel broker dat PayPal eenvoudig en zonder stress accepteert.

Filter voor Paypal

Waarbij broker kan ik storten met Bitcoin?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare handel broker dat accepteert Bitcoin betalingen, Brokercheck kan u helpen. Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken, filteren en sorteren brokeris gebaseerd op functies zoals trader beoordelingen, commissies, beschikbare activa en de minimale storting.

Met Bitcoin kunt u genieten snelle en veilige transacties. Brokercheck maakt het gemakkelijk om een ​​Bitcoin-vriendelijke handel te vinden broker die aan uw behoeften voldoet, probleemloos.

Bitcoin-filter

Sterk gereguleerd Brokers

Als u prioriteit geeft aan beveiliging in uw trades en werken het liefst met brokers gereguleerd in de Europese Unie, Brokercheck kan u helpen de juiste te vinden broker. Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken, filteren en rangschikken brokers gebaseerd op belangrijke kenmerken, zoals hun wettelijke status.

Met een geregeld broker, kunt u gemoedsrust hebben in de wetenschap dat uw geld beschermd is en dat de broker werkt onder toezicht en toezicht van een gerenommeerde financiële autoriteit.

Laat gereguleerd zien brokers

Brokers met kantoren in de EU

Als je liever werkt met een broker dat heeft een kantoor in Europa, Brokercheck kan u helpen bij het vinden van de juiste broker. Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken, filteren en rangschikken brokers gebaseerd op belangrijke kenmerken, zoals de locatie van hun kantoor(en).

Het hebben van een kantoor in Spanje kan voordelig zijn voor traders die de voorkeur geven aan lokale ondersteuning. Bovendien handelt u met een broker die een fysiek kantoor in de EU heeft kan een extra niveau van veiligheid en vertrouwen bieden.

Broker binnen de EU

Veelgestelde Vragen / FAQ

driehoek sm rechts
Wat is BrokerCheck en hoe kan het mij helpen?

BrokerCheck Is een uitgebreid broker vergelijkingswebsite die u helpt bij het vinden en vergelijken van verschillende brokerS. Het biedt gedetailleerde beoordelingen en beoordelingen op verschillende brokerHet is gebaseerd op verschillende criteria, zoals vergoedingen, platformfuncties, klantenservice en meer.

driehoek sm rechts
Hoe gebruik ik BrokerCheck om te vergelijken brokers?

gebruik BrokerCheck is makkelijk. U kunt door onze site bladeren of onze vergelijkingstool gebruiken waar u uw vereisten invoert, en we zullen een lijst met geschikte bieden brokerS. U kunt ze naast elkaar vergelijken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

driehoek sm rechts
Is er een vergoeding voor het gebruik? BrokerCheck?

Nee, onze diensten zijn helemaal gratis voor gebruikers. We bieden onpartijdige, betrouwbare informatie om u te helpen de beste te kiezen broker voor uw behoeften zonder enige kosten.

driehoek sm rechts
Hoe werkt BrokerCheck geld verdienen?

Hoewel onze diensten gratis zijn voor gebruikers, genereren we inkomsten door middel van partnerschappen, aangesloten vergoedingen en advertenties. Deze partnerschappen hebben echter geen invloed op onze beoordelingen of de ranglijst van brokers op onze site omdat we gebruikers vrij laten stemmen.

driehoek sm rechts
Welke factoren doen? BrokerCheck overwegen bij het beoordelen brokers?

We beoordelen brokerHet is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de bruikbaarheid van hun handelsplatform, klantenservice, soorten aangeboden investeringen, prijzen, beveiliging en gebruikersrecensies. We streven ernaar om u een uitgebreid begrip te geven van wat u van elk kunt verwachten broker.

driehoek sm rechts
Zijn de brokerstaat vermeld op BrokerCheck gereguleerd?

Ja, we hebben alleen gereguleerde functies brokerop ons platform. Het is cruciaal voor uw bescherming dat u een gereguleerde kiest broker.

driehoek sm rechts
Kan ik de beoordelingen vertrouwen op BrokerCheck?

Ja, onze beoordelingen zijn onpartijdig, grondig en gebaseerd op grondig onderzoek. We houden rekening met zowel de voor- als nadelen van elk broker om u een evenwichtig overzicht te geven. Veel andere vergelijkingswebsites publiceren alleen positieve informatie, wat wij ten strengste weigeren.

driehoek sm rechts
Hoe vaak staat de informatie op BrokerCheck bijgewerkt?

Wij streven ernaar onze informatie zo actueel mogelijk te houden. Brokers veranderen vaak hun voorwaarden en aanbiedingen, en we werken onze site dienovereenkomstig bij om deze wijzigingen weer te geven. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd up-to-date is, zoals sommige brokers informatie wijzigen zonder het aan te kondigen of zelfs in het geheim bijwerken.

driehoek sm rechts
Mag ik een brokerleeftijdsrekening rechtstreeks van BrokerCheck?

Hoewel u niet rechtstreeks een account kunt openen vanaf onze site, bieden we links naar de officiële websites van de brokerwaar u een account kunt openen. We raden u ten zeerste aan om het op die manier te doen, aangezien we op die manier mogelijk worden gecompenseerd door onze partners. Het is de enige manier waarop wij u onze diensten gratis kunnen aanbieden. Er zijn geen negatieve gevolgen in welke vorm dan ook voor u.

driehoek sm rechts
Ik heb een probleem met a broker vond ik op BrokerCheck Kun je helpen?

Hoewel we niet kunnen tussenkomen in geschillen tussen u en uw broker, we zijn hier om u te begeleiden. Voel je vrij om je ervaring op onze site te delen om andere gebruikers te informeren, en overweeg contact op te nemen met de regelgevende instantie die toezicht houdt op je broker voor verdere assistentie.

Vind je onze leuk broker vergelijking?

Algemene beoordeling

4.5
4.5 van de 5 sterren (28 stemmen)
Uitstekend82%
Heel goed4%
Gemiddelde4%
arm3%
Verschrikkelijk7%

Ontvang gratis handelssignalen
Mis nooit meer een kans

Ontvang gratis handelssignalen

Onze favorieten in één oogopslag

Wij hebben de bovenste geselecteerd brokers, waarop u kunt vertrouwen.
InvesterenXTB
4.4 van de 5 sterren (11 stemmen)
77% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen CFDbij deze aanbieder.
TradeExness
4.5 van de 5 sterren (19 stemmen)
BitcoincryptoAvaTrade
4.4 van de 5 sterren (10 stemmen)
71% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen CFDbij deze aanbieder.

filters

We sorteren standaard op hoogste beoordeling. Als je andere wilt zien brokerU kunt ze selecteren in de vervolgkeuzelijst of uw zoekopdracht verfijnen met meer filters.
- schuifregelaar
0 - 100
Wat ben je aan het zoeken?
Makelaars
Regulatie
Platform
Storting / opname
account type
Kantoor locatie
Broker Voordelen